Om Coach Brage | Brage Bang Fitness

BRAGE BANG FITNESS

Er du klar for ekte resultater? 

OM BRAGE

HEI, JEG HETER BRAGE

Min reise til å ta fitness på alvor startet som skuespiller. Coaching-metodene mine er en kombinasjon av vitenskapsbasert trenings- og ernæringslære, og erfaringene jeg har måttet gjort meg for å nå ambisiøse mål i et hektisk, uforutsigbart skuespillerliv.

Hvis Brad Pitt klarer, så klarer for pokker jeg også!

Skuespillere skal være kameloner. Skli inn i forskjellige roller som dyr skifter ham for vinteren. Men det er allikevel litt tabu å ha lyst til å forandre kroppen gjennom trening og diett - å få six-pack og store armer slik som Hollywood-stjernene gjør.

Jeg har vært mange forskjellige folk opp igjennom:

Samtidig var jeg også sånn her:

ELLER sånn her:

Det å klare å tilpasse ekstreme fitness-ambisjoner med et travelt liv (skuespillere lever ofte rundt om på hotellrom mye av året), har vært min besettelse så lenge jeg kan huske. I starten, etter jeg gikk ut av teaterskole i London i 2009, krevde det enorm innsats, og det gikk opp og ned som en yoyo hvor godt jeg klarte å opprettholde formen.

Fra ketolyse til vitaminbjørner...

Jeg har prøvd det meste av motedietter som kom ut før 2011. Lavkarbo, ketolyse og atkins, vegetarkosthold, kaloritelling og juicecleanses - alt skulle prøves, i desperat forsøk på å bli så ripped som skuespillerne jeg så opp til i Hollywood.

Jeg spiste 6-8 ganger om dagen, og supplementerte med alt fra kreatin, BCAA og PWO til vitaminbjørner. Treningsrutinene mine var 7 dager i uka - til jeg brente meg ut i månedsvis - og så 7 dager i uka når jeg klarte å komme i gang igjen.

 

Det morsomme? Jeg var ikke mye sterkere i 2010 enn da jeg oppdaget treningssenterne på VGS ti år tidligere.

2011 - minimalismens år.

Jeg var på vei inn i en ny treningssprint da jeg snublet over www.rippedbody.jp - en japansk fitness-side skrevet av briten Andy Morgan. Andy var en del av den nye bølgen med internett-coacher, som baserer sine metoder på vitenskap og minimalisme og prøver å få slutt på “bro”-kulturen som feillærte generasjoner med gutter på gymmen.

 

3 dager trening i uken? 2 måltider per dag? Ingen supplementer - bare spis mye og tren tungt? Jeg var solgt, og ble en av Andys første klienter. Dette var resultatet av 12 uker sammen:

Jeg nådde lavere kroppsfettprosent enn jeg noengang før hadde hatt, og det tok opp halvparten av tiden jeg før hadde brukt.

Det krevde disiplin, som regimer alltid gjør, men disiplin er enklere når man faktisk sitter igjen med imponerende resultater i etterkant.

Alle prinsipper jeg i dag følger er bygd fra grunnsteinen som ble lagt i 2011. Når jeg noen år senere grunnla BBF visste jeg akkurat hva min coaching skulle handle om...

BBF betyr forenkling:

2011 - og samarbeidet med Andy Morgan - ble starten på en revolusjon i min tenkning om kropp. Jeg tok systemene jeg lærte og implementerte dem i mitt eget hektiske liv; resultatet er BBF, et fitness-regime som er så bra at det passer inn i hverdagen din! 

 

Prinsippene som ligger til grunn er:

 • LANG SIKT. Jeg vil bygge kropp for resten av livet ditt. Jeg vet selv hvordan det er å leve som en yoyo, og det som interesserer meg er å smitte deg med annerledes tenkning
   

 • SMITTSOMHET. Min beste erfaring med å bli treningsgærn er smitteeffekten på menneskene rundt meg. Venner, familie, kjæreste, venners venner, kjærestes kjæreste - det er så mange av de rundt meg som har blitt bitt av basillen, og det er denne rollen jeg vil du skal få. Inspirerende veltrent og lykkelig!
   

 • AMBISJON. Jeg vil presse deg til å nå så langt som du kan. Du bestemmer dine grenser, men du skal få skjønne at mulighetene er nesten endeløse.
   

 • PERSONLIG. Jeg vil være din trenings- og ernæringspartner. Resultatene du får når du har noen som følger med på deg er langt bedre enn tilsvarende program uten oppfølging.

 

Trening og ernæring er forvirrende - jeg vet dette fordi jeg selv har vært forvirret. Men det er også inspirerende, oppnåelig og mye, MYE mindre komplisert enn bransjen skal ha det til. Om du ønsker å oppleve dette, start samtalen med meg om coaching!

TESTIMONIALS

 • Facebook - Hvit Circle
 • Instagram - Hvit Circle