Fitness Coaching | Brage Bang Fitness

BRAGE BANG FITNESS

Er du klar for ekte resultater? 

COACHING

SØKNADSSKJEMA

Har du tilgang på treningssenter?
Er du fri for skader/medisinske tilstander som forhindrer deg fra å trene?
Er du steroidefri?
Har du lest hva online coaching innebærer?
Godtar du å ikke maile meg via smarttelefonen din?
 

COACHING

Optimalisert trening. Enkel diett med mye mat. Oppfølging i 3+ måneder.

Mindfulness og livsstils-hacking.

Ingen flere utsettelser, unnskyldninger eller usikkerheter:

La meg hjelpe deg å lage Din Kropp 2.0!

Se videoen for introduksjon, og finn ut nedenfor akkurat hvordan Brage Bang Fitness kan hjelpe deg!

La meg forklare hvem mine klienter er:

Jeg jobber med mennesker jeg beundrer; folk med driv og arbeidsvilje. De kunne funnet ut hvordan man kommer i toppform på egen hånd, men ser verdien i å samarbeide med en profesjonell. 

Dette betyr at de kan fokusere på tre enkle ting - trene, spise, sove - og la meg ta meg av resten. 

 

De er skuespillere, gründere, selgere, ledere, studenter, husmødre, rørleggere og kontorarbeidere. Fellesnevneren er at de er motiverte. De er villige til å jobbe hardt og jeg tror på deres evne til å gjennomføre.

 

Om dette er deg - om du ser verdien i å ha en coach på vei til toppformen din, slik at du kan konsentrere energien din der den er nyttigst, så er du kommet til riktig sted.

VS

Å ‘gi alt’ er lett.

Å vite hvor du skal bruke energien din er nøkkelen til varige endringer!

HVA SIER MINE KLIENTER?

"På 8 uker har jeg klart
å gå ned 12 kilo!"

På 8 UKER med ufattelig og viktig hjelp av Brage Bang Fitness har jeg klart å gå ned 12 kg og ned 73,7 cm på kroppen - det er jo ufattelig! 

Jeg er utrolig spent på veien videre, og takker for all hjelp fra venner og familie, og ikke minst Brage ! #evenwheniloseiwin

Henriette

"Å se endringene føles
helt sinnsykt!"

Brage, du er min helt. Og det har helt klart vært verdt prisen og enda litt mer! 

Informasjonen har vært presis, motivasjonen av å ha en gruppe med folk på varierende nivå har vært til enorm hjelp. Det har gått over all forventning.

Det har vært en helt utrolig lærerik og helt utrolig positiv periode. 

Å se endringene føles helt sinnsykt.

Roger

Hva er online coaching:

Nesten alle suksessrike mennesker har/har hatt en coach eller mentor. Verdien av en god coach er:

 • Du er ikke alene i prosjektet ditt: Når tusen ting skjer i livet, når du føler deg sulten, stresset og usikker, så er det ikke lett å huske hvorfor den slankingen var så viktig. Folk hopper av dietter hele tida. Mine klienter holder seg til planen. 

 • Oppfølging > Utregning: Kroppen din 10 uker inn i et treningsregime har andre behov enn kroppen din har i dag! En god plan må tilpasses framgangen din. Mine klienter får dette optimalisert.
   

 • Varig forandring: Det deilige med å ha profesjonell oppfølging er at du får oppleve hvordan ekte forandring føles og at du kan få det til. Om du ønsker å bygge muskler eller fjerne mage senere i livet, har du kunnskapen du trenger og du vet at du mestrer det.
   

 • Bullshit-reduksjon: De fleste som vil i form legger til mange ubrukelige tiltak på toppen av de som faktisk hjelper. I beste fall er det en distraksjon, i verste fall stjeler det framgang. Min bullshit-toleranse er ekstremt lav.

Kanskje viktigst av alt - en god coach forventer resultater av deg. Det å stå ansvarlig for å levere framgang, uke etter uke, gjør at du står på hardere.

En coach er/ er ikke:

Om det du trenger er skaderehabilitering, heiarop mens du trener eller noen som sparker deg ut av senga hver morgen, så bør du se etter noen i nærmiljøet ditt. En PT, streng kjæreste eller fysioterapaut.

 

Mitt fokus er å legge opp den perfekte strategi for at du skal få drømmekroppen din. Jeg kan hjelpe deg med teknikk via video, jeg kan vise deg hvordan man steker kylling eller snører joggeskoene, men mitt hovedfokus er å holde din energi fokusert på ting som faktisk gir resultater. 

 

Det du må være klar for er å trene hardt, spise masse, lære nye ting og få nok søvn. Gjør du dét, kommer vi sammen til å forandre ditt forhold til kroppen din for alltid.

Er du klar for å se hvor  du faktisk kan bli?

Hva er online coaching:

Oppstartsfasen

Første uke på BBF er stor: i søknadsprosessen vil vi ha jobbet grundig igjennom målene du har satt deg, og oppstartsuken skal dekke:

 • Awesome treningsplan, skreddersydd til dine mål, din erfaring og timeplan.
   

 • Hvordan måle framgang, triks for å gjenomføre alle nødvendige livsstilendringer.
   

 • Makromål - hvordan tenke rundt mat, hvor mye du skal spise, eksempelmåltider og forenklinger. Forslag til måltidstiming basert rundt din timeplan.

Målet er at fra og med uke 2 kan du:

 1. problemfritt gå på trening og gjennomføre øktene dine - om det oppstår spørsmål er du utstyrt til å finne infoen selv. Spørsmål som IKKE kan løses uten hjelp fra meg er slike som ikke haster mer enn at vi tar det på mail.
   

 2. lage diettmat etter EGNE preferanser - slik som familien din liker - og ha en grunnleggende forståelse for hva det er du skal fokusere på i matlaginga. Dette er mye enklere enn man tror, men er det stedet de FLESTE surrer til slankinga si.

 

Målet innen uke 4 er at dietten din er et ‘løst problem’. Alt du trenger fokusere på er å løfte tungt og å gjennomføre timeplanen din.

Oppfølgingsfasen

Alle dietter funker, på kort sikt. Grunnen til at man vil jobbe sammen med en god coach, er at våre behov for næring og belastning endrer seg over tid. Etter at vi har kommet oss gjennom oppstarten, og jeg er selvsikker på at du forstår oppgavene dine, foregår det slik:

 • Hver 14. dag har vi måling og justering. Da sender du inn bilde, cm-mål, vekt og en oppdatering på hvordan det går. Dette får du skjema på og er kjempeenkelt. Jeg gjør de endringene som trengs over tid, men passer i hovedsak på at du er så selvdreven som mulig.
   

 • Spørsmål underveis tar vi fortløpende, via mail eller messenger, men prøver å samle opp store spørsmål i oppdateringsmailene.
   

 • Etter 12 uker sammen har de fleste gått ned en plass mellom 4-10kg - noen mye mer, noen mindre; (det VIKTIGSTE med BBF-opplegget er at det ikke er en kræsjdiett. Så godt som ALLE klientene mine fortsetter med samme kosthold og trening videre, og går ned ytterlige mange kg hvis det er det de har satt som mål).

  Vi tar etter endte 12 uker en oppsummering, planlegger veien videre, og du bestemmer om du vil fortsette som klient eller klare deg selv.
   

 • Jeg er din coach så lenge du ønsker. Hele veien i mål, til neste mål du setter deg, til du er en grå Brad Pitt-alike på 96 år og sjekker opp pleiere på sykehjemsgymmen.

Investér i en kropp som varer

La meg snakke fra levra: det å komme i toppform i voksen alder er noe som alt for få tør prøve på. Det å ha en sterk, slank kropp gir økt livsglede, et LENGRE funksjonsfriskt liv høyere sex-lyst, enorm mestringsfølelse og gjør alt fra lek med ungene til bæring av kjæresten lettere og mer gøy.


Det er kanskje den beste hobbyen du kan ha, den sunneste ambisjonen du kan gi deg selv, likevel er det et fåtall som virkelig prøver å få det til.

Målet ditt kan være jålete - om alt du vil er å ha sixpack / booty, er det helt supert - men tilleggsfunksjonen min er å bygge evigkroppen din. 
 

Vi skal gjøre deg awesome på 12 uker; når du er 80 år skal du enda få igjen for innsatsen!

Ta steget mot seriøs livsstilsendring:

Hva er kriteriene for å bli min klient:

(Les denne lista nøye)

 • Tilgang på treningssenter, villighet til å jobbe med styrkeløft.
   

 • Ingen steroider. Ingen unntak - jeg dømmer ingen, men har ikke interesse av å coache brukere.

 • Ingen skader eller medisinske tilstander som setter deg ut av stand til å følge diett- og treningsplan.
   

 • Du er villig til å ta 99% av kommunikasjon over mail, og ikke fra smarttelefonen. Jeg kommer til å sende deg mye info, og be deg svare grundig på spørsmål. Den beste måten å forhindre slurv i vårt samarbeid er å forby smarttelefon.

Du burde søke hvis: 

 • Du har et kroppsmål du vil oppnå, og er klar for å komme i gang NÅ - ikke etter noen år med leting og prøving.
   

 • Du er klar for å jobbe hardt og presse deg selv, men vil delegere det tekniske ved diett og trening til noen som faktisk jobber med det.
   

 • Du vil ha varige endringer, selv om det betyr at du ikke blir lovet over-natta-mirakler eller annet tull.
   

 • Du er villig til å stole på meg, ta ansvar for kroppen din og la meg hjelpe deg i ditt livs aller beste form noensinne.

Søknadsprosessen:

Søknadsprosessen min er detaljert. Dette har en rekke fordeler, men fremst av dem er dette: før vi inngår en avtale har vi funnet ut om vi kommuniserer godt, og om vi har kompatible ideer om din fitness-reise. Dette gjør at mine klienter vet hva de går til, blir mer fornøyde, anbefaler meg til flere og gjør jobben min lettere.

Steg 1

Fyll ut søknadsskjemaet nedenfor

 

Steg 2

Du får en mail fra meg med en del spørsmål om mål og nåværende form

 

Steg 3

Jeg gir deg et foreløpig forslag, inkl. en gjetning på hvor lang tid som skal til for å nå målet ditt, basert på nåværende form, tidligere erfaring og andre faktorer.

 

Steg 4

Du svarer, med dine tanker rundt planen min. Om vi blir enige sender jeg over prisinformasjon.

 

Steg 5

Om tilbudet mitt og prisen er akseptabel for deg, så starter vi vårt samarbeid. Hvis ikke, bare si nei.

Steg 6

Coachingen starter.

 
 • Facebook - Hvit Circle
 • Instagram - Hvit Circle