Det føles magisk når det funker!

Det føles magisk når det funker!

November 22, 2017

Er du godt igang med treningsuka di?

 

Grunnen til at jeg VET at jeg ikke faller av og slutter å trene etter én måned, slik som så mange opplever, er at jeg har mål HVER uke som hjelper meg mot de store langsiktige drømmeløftene mine. Av og til er det lette vekter, av og til tunge, men de er alle strategiske skritt på veien mot dit jeg vil.

Et godt program er ikke nødvendigvis et som sliter deg ut hver økt - hvor sliten du blir er bare en LITEN del av hva en god økt skal være. Et godt program er et som gir deg motiverende framgang over LANG tid, og hjelper deg når framgang stagnerer.

20% av treningsøkter er fantastiske, 20% suger ræv, og de resterende 60% er OK, og slik må det VÆRE for at man skal lære og blir sterkere. Men om et halvår husker du KUN de gode øktene, og kroppen din er glad for 100% av dem.

Dette er ikke hokus-pokus, men steike det føles magisk når man ser at det funker! Ta kontakt om du trenger en coach for å nå DINE mål.

 

-BB

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017