Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

Flere av mine klienter kunne fortelle meg at de hatet å trene, de syntes det var skummelt å gå på senteret - de ante ikke hva som var hva der, de følte ikke at trening var noe for dem, og lurte på om det finnes alternativer.

Jeg forstår disse følelsene veldig godt! Man er ikke alltid så høy i hatten når man skal prøve seg på noe helt nytt, MEN jeg kan med stor glede fortelle at ingen av mine klienter har det slik lenger!

De har fått kjenne på hvor mye styrke, både fysisk og psykisk, trening gir. De har fortalt meg at de nå elsker å stå tidlig opp for en tung stykeøkt før jobb! De føler seg hjemme på senteret, og har blitt kompis med flere andre som trener der fast, og sist, men absolutt ikke minst: Flere av dem har fortalt meg at det ikke finnes sjans i havet for at de vil gå tilbake til den gamle livsstilen sin. 💥

Hvis du kjenner deg igjen i dette, må du gjerne ta kontakt med meg. Jeg skal lære deg hva de forskjellige tingene på senteret er, og lære deg hvordan du skal gjøre øvelsene på riktig måte! Jeg skal gi deg den motivasjonen og tryggheten du trenger for å komme igang 💪🏼

 

-BB

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017