Et opplegg som passer inn UANSETT omstendigheter

Et opplegg som passer inn UANSETT omstendigheter

November 22, 2017

Når det gjelder trening elsker jeg forenkling. Du trenger ikke en øvelse for øvre bryst, nedre bryst, abdominals, obliques, skuldre foran, skuldre bak, nakke, hals og øreflipp. Du må TRENE alle disse områdene (spesielt øreflippen), men dette kan gjøres i de store bevegelsene!

Trening for meg er Push/Pull/Legs. SÅ nøye deler jeg opp muskelgruppene. Dytting, Drag og Bein. Oftest har jeg overlapp mellom områdene i øvelsene jeg velger, jeg har vanligvis øvelser for ihvertfall to av dem hver eneste trening. Hvorfor sier jeg dette?

Jo, fordi det VIKTIGSTE for å fortsette med trening over lang tid og forbedre sin egen helse er å ha et opplegg som passer inn UANSETT omstendighet. Et som man klarer alene fordi bevegelsene er såre enkle. Et som ikke frister til å HOPPE OVER øvelser fordi det er så tidskrevende.
 

-BB

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017