For damer OG menn, tjukke som tynne, gamle som unge.

For damer OG menn, tjukke som tynne, gamle som unge.

November 22, 2017

Vi STARTER ikke med å leke - det kommer senere! Det første man skal gjøre når man vil komme i form er å legge opp et MINIMALT, EFFEKTIVT styrkeprogram, slik at man vet at man rekker å gjøre det man skal hver eneste uke uansett hva som skjer, come hell or high water. Jeg liker flerleddsløft, langsiktig progresjon og powerlifting, for damer OG menn, tjukke som tynne, gamle som unge.

MEN. Gymmen er en lekeplass hvis man vil. Jeg og @lisauhlen kan ikke konkurere om å løfte tungt (der er hun selvsagt for sterk for meg :P ), men på fleksibilitet, ferdighet, handstands og andre skills kan vi ha konkuranse over tid.


Jeg elsker å trene sammen med andre, og jeg elsker å LEKE. Trening er livslyst, og om jeg sier at det å stå på hender er noe Lisa har lært seg DENNE sommeren, så må man vel kunne si at trening er satans motiverende også?! Ståpress og benk fører til handstands, row og markløft leder deg til pullups og videre. LÆR DEG MINSTEINNSATSEN DIN, og mulighetene åpner seg i alle retninger.

Vil du ha hjelp med å komme i gang? Ta kontakt med meg, da vel! :)

 

-BB

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017