Forenkling gir resultater

Forenkling gir resultater

November 22, 2017

 

PRINSIPPER: Om jeg skulle oppsummere så kort og konsist som jeg kunne hva prinsippene mine er for trening, så ville det vært bildeteksten.

*Langsiktig progresjon. Enkel trening.*

ENKEL TRENING: 99% av gangene jeg endrer et stagnert treningsprogram så forenkler jeg det, og det gir resultater. I tillegg til at vi lettere fokuserer på det som er viktig når programmet er enkelt, så har det lettere plass i et travelt liv. Varm opp. Gjør få, tunge øvelser. Tøy. Hjem og lek med ungene. Inn-og-ut på gymmen på 45 min til en time. SÅNN får man det til uke inn og uke ut i årevis! Du trenger ikke 15 øvelser for overkropp, du trenger noen få, med progressiv overload...

LANGSIKTIG PROGRESJON: Nøkkelen til framgang i styrke og muskelvekst er å fortsette å øke belastningen som du utsetter musklene for, uten å bli for ambisiøs og forårsake debiliterende skader. Det er en balansegang, der vi på så få, korte økter som vi kan (for å gi bedre tid til hvile mellom hver) trener så mye av kroppen som mulig.

PERFEKT: Ingen programmer vil være perfekte, men heldigvis trenger de heller ikke være det for å gjøre deg sterk. Et OK program med en god diett og nok søvn får deg lengre enn et BRA program alene.

Hva er DINE treningsprinsipper? Har vi samme?
 

-BB

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017