“Har aldri følt meg sunnere og friskere“

"Har aldri følt meg sunnere og friskere"

November 22, 2017

 

"Jeg føler meg sterkere og mer energisk, Takk!!"

"Kjære Brage! Dette har virkelig vært en reise for meg, og jeg er så takknemlig for deg, din støtte og inspirasjonen du har gitt meg. Dette er bare begynnelsen! Jeg kommer til å fortsette med treningen, og nå har jeg kunnskapen jeg trenger når det gjelder maten også!


Kommer nok aldri til å gå tilbake til mine gamle matvaner! Litt mer utskeiinger blir det sikkert! Men for å si det sånn: har aldri følt meg sunnere og friskere. Jeg føler meg sterkere og mer energisk. Takk!!"

Throwback til sommeren 😊️Super-Hilde og jeg har en liten show off av knebøyræva på senteret. Det må være lov å skryte når man har råe klienter, og Hilde og jeg har jobbet sammen siden 2015. Hun har hatt en dødsgøy fitness-reise, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg digger deg! På'n igjen fra høsten.

 

-BB

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017