Jeg vil fortsette med å forandre liv

Jeg vil fortsette med å forandre liv

November 22, 2017

 

Jeg har to drømmer med Brage Bang Fitness. Den første er at jeg skal få fortsette med å leve av å forandre liv, å øke glede og energi hos folk, lære dem å spise sunnere og trene mer effektivt, og å gi dem evnen til å fortsette sin sunnhetsreise selv, så lenge jeg lever. 

Den andre drømmen er å den STORE: Å utvide BBF-familien. Jeg vil at det å være en BBFer skal være synonymt med å ta helsen på alvor, å kutte bullshit fra livet sitt og å finne glede i samholdet, konkuransen og heiagjengen man kan være for hverandre. Det er for lett å snakke ned om hverandres drømmer og mål; å kalle det jåleri eller forfengelighet å vil komme i superform, å kalle det mani og desperasjon å ha et regimentert opplegg rundt diett og livsstil. ALLE DRØMMER ER LOV. Alle har lov til å drømme. Vi i BBF støtter deg hva enn du vil oppnå. Fitness er søskenskap <3

Vil du være med i familien? Har du en fitnessdrøm eller vil lære mer om egen helse og kropp? Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg å komme inn i BBF-familien! 

-BB
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017