SLIK får man en kropp som gir tilbake innsatsen en legger inn

SLIK får man en kropp som gir tilbake innsatsen en legger inn

November 22, 2017

 

Det er så DEILIG å se at arbeidet jeg har lagt ned i 2017 virkelig begynner å vise seg, både i muskeldefinisjon og styrke. Enarms pushups er ikke det mest utfordrende i verden, men det er så sinnsykt gøy at jeg får en idé for et bilde på fotoshoot, og bare kan sprette ned og gjøre det. 

Jeg spør ofte klienter "hva er din drømmekropp?" Vel, MIN definisjon har lenge vært "En kropp som føles, ser ut og oppfører seg som jeg vil, og lar meg gjøre de tingene jeg vil, så lenge som overhode mulig." Noe som DEFINITIVT passer inn i den beskrivelsen, er det å kunne prøve nye ting med en selvsikkerhet på at jeg enten får det til, eller i hvertfall får gitt et sabla godt forsøk!

Veien til den kroppen, sånn som JEG ser det, er slik: treningsprogram skal være superenkle, selvforklarende, sikte mot langsiktig progresjon og bygges rundt flerleddsøvelser. De skal være fort overstått, kunne gjøres alene og ikke kreve utstyr som ikke finnes i så godt som alle treningssentre.

Mat skal være ikke være gjetningsarbeid basert på JA-næring og NEI-næring, men basere seg på enkle prinsipper og la seg justere over tid, ettersom nye observasjoner gjøres.

80+% av tida skal man være flink. De gangene man IKKE er flink, skal man lære bedre rutiner om det trengs men ellers kose seg.

That's it. SLIK får man en kropp som gir tilbake innsatsen en legger inn, MANGEDOBLET. Enarmspushups kreves ikke, muscle-ups eller maraton kreves ikke. Men en sterk kropp gjør dem mulige, og det er gøy å leke :)

Hva er DIN drømmekropp? Hva kunne du tenkt deg å mestre med kroppen din? 
Vil du ha hjelp til å komme i form? Da skal du ta kontakt for en uforpliktende prat, og så tar vi en titt på hva det er jeg kan hjelpe deg å få til.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017