Treninga påvirker RESTEN av livet

Treninga påvirker RESTEN av livet

November 22, 2017

Jeg husker skikkelig godt en dag like etter jeg hadde flyttet til Østlandet, jeg hadde dårlig tid og måtte sprinte for å rekke toget inn til sentrum. Det var etter at jeg hadde begynt med vektløfting, og jeg hadde ikke løpt på ei lang stund - jogget, ja, men aldri sprintet. 

Jeg satte fart ned mot stasjonen og det føltes som en scene fra Superman-filmen fra 1978 - den scenen da Clark Kent løper om kapp med toget. Jeg hadde så sjukt mye kraft i hvert steg! Jeg TROR ikke jeg løp til noen ny verdensrekord, men poenget mitt er hvor mye kroppen hadde å gi :-) Jeg fikk for første gang føle på UTSLAGET styrketreningen hadde på andre aktiviteter.

Det er mulig å konkurere i styrkeløft, og det er en kjempefin ambisjon, men det har aldri vært dét styrketrening har betydd for meg. For meg handler det om å bygge en kropp som blir glad når det er noe tungt å gjøre! Det er spennende å måtte lempe en tømmerstokk eller bære en tung sekk fordi da får man føle på styrken sin.

Noen av klientene mine tar pullups for første gang i sitt liv, noen kjenner på hvor lett det har blitt å bære tunge handleposer opp trappa, andre kan leke mer aktivt med ungen sin. Hva enn det er, er det så utorlig gøy å se at de har samme opplevelse som meg - treninga påvirker RESTEN av livet.

Jeg vil at folk skal lage en kropp som har LYST på nye utfordringer. Som ELSKER når ting blir tungt. Om du vil det samme, ta gjerne kontakt så skal jeg hjelpe deg.

 

-BB

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Det finnes ikke sjans i havet for at de vil gå tilbake til gammel livsstil!

November 22, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 22, 2017

November 22, 2017