Testimonials; Vitnemål | Brage Bang Fitness

BRAGE BANG FITNESS

Er du klar for ekte resultater? 

TESTIMONIALS

Mette

Det er med stor sorg jeg sender min siste ukesoppdatering, dette har gått altfor fort, men det har vært et av de beste valg jeg noen gang har gjort. 

 

Å vite at noen passer på meg hver uke er helt genialt. Nå vet jeg hva som skal til både når det gjelder trening og mat. 

 

Trodde aldri at jeg skulle elske trening, men nå gleder jeg meg til hver gang, dette for at jeg ser resultater. Jeg føler meg fantastisk, og får faktisk mange kommentarer om at folk ser det skjer endringer.

 

You are the best

Sveinung

For meg er dette et ideelt opplegg! I motsetning til alt jeg har prøvd tidligere er dette langt lettere å gjennomføre uten superstrenge rammer og uten at det går på bekostning av resultatet. 

 

Som en friskmeldt anorektiker med et komplisert forhold til mat, er dette det eneste opplegget jeg kan gå på. Helt fantastisk!

Roger

Brage, du er min helt. Og det har helt klart vært verdt prisen og enda litt mer! 

Informasjonen har vært presis, motivasjonen av å ha en gruppe med folk på varierende nivå har vært til enorm hjelp. Det har gått over all forventning.

Det har vært en helt utrolig lærerik og helt utrolig positiv periode. 

Å se endringene føles helt sinnsykt.

Henriette

På en tøff og lang reise har jeg nå kommet til veis ende.


På 8 UKER med ufattelig og viktig hjelp av Brage Bang Fitness har jeg klart å gå ned 12 kg og ned 73,7 cm på kroppen - det er jo ufattelig! 


Jeg er utrolig spent på veien videre, og takker for all hjelp fra venner og familie, og ikke minst Brage ! #evenwheniloseiwin

Tove

Du er en enestående person, som gir alt hele veien. Du fikk meg til å føle meg levende igjen! En sånn egenskap er det ikke mange som har, det må bare sies. 

Jeg har møtt så ufattelig mange mennesker som er helt sikre på at de kan snu meg, og få meg ned i vekt, ved å bare legge om på kostholdet mitt, og fortelle meg at jeg må trene. Well, duh! 

 

Men du, du laget ikke bare en kostholdsplan og en treningsplan til meg. Du var med meg hele veien, mer enn lovet til og med. Og selv utenom mailer, Facebook, telefonsamtaler osv, så var du i hodet mitt 24/7! Enda så tenker jeg når jeg skal planlegge mat, ville Brage godkjent dette? Hvis ja, kjør på, hvis nei, brems.

Kim

Brage har vært en bekjent av meg i noen år, og jeg visste fra før at han er dyktig. Kjæresten min og ei venninne av henne har prøvd BBF og oppnådd gode resultater, så jeg tenkte at "dette vil jeg også prøve" . 

 

Etter samtale med Brage hvor han entusiastisk fortalte meg hvor gøy det hadde vært å få meg «ripped», så ble målsetningen min deretter. Å gå fra "dvask bamsenerd" til gjennomtrent hunk er en lang vei å gå, men etter 8 uker på BBF ser jeg så tydelige endringer at jeg ikke er i tvil om at jeg kan nå målet med den kunnskapen jeg har fått! 

At det kan gjøres så enkelt, men enda gi så gode resultater har vært en skikkelig «eye opener».

Hvis du virkelig vil gjøre endringer, hvis du har et mål du vil oppnå, så er Brage mannen og BBF stedet å gjøre det.

Bli min neste suksesshistorie!

Ingen flere utsettelser, unnskyldninger eller usikkerheter:

La meg hjelpe deg å lage Din Kropp 2.0!

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle